Éles látás közelre és távolra egyetlen multifokális szemüveggel!

Emberek milliói szenvednek attól, hogy az olvasószemüvegükkel nem látnak messzire, a távollátó szemüvegükkel pedig közelre nem tudnak fókuszálni.  Például, ha az utcán megcsörren a mobil, megnézné, hogy ki hívja, akkor szemüveg fel a homlokra, kar kinyújt, egy kis hunyorítás és megvan. Rosszabb esetben a kar már nem elég hosszú, és akkor ugyanez a művelet csak szemüvegcserével lehetséges.  Vannak helyzetek, amikor a szemüvegcsere nem megoldható, példának okáért, autóvezetés közben nem lehet szemüveget cserélni. De szerencsére már nem is kell.
Ma már bárki számára elérhetőek a multifokális szemüvegek!

Mit tudnak a multifokális szemüvegek?

A  multifokális szemüvegek megteremtik a teljes vizuális kényelmet, közelre, távolra és a kettő közötti területre is éleslátást biztosítanak.

A multifokális szemüveg működési elve

A multifokális szemüveg gyakorlatilag egy lencsébe csiszolt több szemüveget jelent. A multifokális lencse 4 zónára osztható fel. A felső része a távoli zóna, ha a távoli zónán nézi a világot, akkor a távoli dolgokat tökéletesen élesen fogja látni.   A lencse alsó része a közeli zóna, ha itt néz ki, akkor az olyan mintha egy olvasószemüveget tett volna fel.  A legizgalmasabb rész a kettő közötti köztes vagy más néven progresszív zóna. Itt a lencse élessége lassan fokozatosan vált át távoliból közelibe.  A 4. zóna a periférikus zóna ez a lencse szélein elhelyezkedő homályos zóna. Sajnos ez a zóna teljesen nem hagyható ki a lencséből, hogy ez a zóna mekkora az jelentősen befolyásolja a lencse árát.

 

Mennyibe kerül egy pár multifokális szemüveglencse?

Ez az egyik leggyakrabban elhangzó kérés, de erre nagyon nehéz válaszolni.  A multifokális lencsék minden esetben egyedileg készülnek a látásvizsgálat eredményei alapján.  Természetesen a multifokális lencsék ára magasabb, mint egy sorozatban gyártott egyfókuszú lencséé és minél nagyobb az éleslátás mezeje, annál magasabb lesz a lencse ára is. Az általunk forgalmazott legalacsonyabb ár 39.800Ft, ami tulajdonképpen nem is olyan sok, tekintve, hogy igazából két szemüveget helyettesíthet ezzel az egy multifokálissal és ez a lencse is teljesen jól használható, bár a megszokása egy kicsivel több időt vesz igénybe.

 

De most van egy hihetetlenül kedvező akciónk!

 Ha Ön igazán kényelmes, könnyen megszokható lencsét szeretne minimális méretű homályos zónával, akkor érdemes kihasználnia a április 30-ig tartó akciónkat, amelynek keretében

183.600 Ft helyett 91.800 Ft-ért vásárolhat egy pár széles látómezős multifokális lencsét

– karcálló, szennytaszító, tükröződéscsökkentő és vízlepergető, UV védelmi rétegekkel.

– Vékonyított lencse, ezért minden optikai keretbe beépíthető. Keretet már 6.900 Ft-tól választhat hozzá.

– +8-10 dioptria tartományban 3,5 cylinderig

– 6 hónap megszokási garanciával, ha nem tökéletes a vizuális élmény a lencsével, akkor kicseréljük.

 

Mit tegyen, ha multifokális lencsét szeretne?

Első lépésként jelentkezzen be egy szemvizsgálatra az űrlap kitöltésével. A vizsgálat pontos időpontját még telefonon egyeztetjük, de most töltse ki az űrlapot, ha nem szeretne az akcióról lemaradni.

A látásvizsgálat gyors, ingyenes, és nem jár semmiféle kellemetlenséggel vagy fájdalommal.

Ha most online regisztrál, akkor a szemvizsgálatot ingyenesen elvégezzük. A részvétel a szemvizsgálaton semmilyen vásárlási vagy egyéb kötelezettséggel nem jár. Legkésőbb a jelentkezését követő munkanapon visszahívjuk, és egyeztetjük a vizsgálat időpontját.  Ha 2018. április 30-ig jelentkezik látásvizsgálatra, akkor a vizsgálat után egy sorsjegyet kap, amellyel garantáltan nyer 3000-50.000 Ft értékű szemüveg utalványt.

Jelentkezzen ingyenes szemvizsgálatunkra!